Individuele hondentraining en VIP wandelingen in Amsterdam

Fotoshoot Personal Paws Amsterdam-7

Hondentraining

Met één-op-één trainingssessies kunnen we werken aan de specifieke uitdagingen die je hond je geeft. Je partner en kinderen kunnen meedoen aan de trainingssessie, dus het hele gezin kan hiervan profiteren!

Individuele hondenuitlaatservice

Ik heb meer dan 97 verschillende rassen uitgelaten in de afgelopen 13 jaar. Ik kan dus met veel verschillende honden, van klein tot groot overweg. Ik kan ook jouw loopse hond, ongecastreerde reu of een revaliderende hond uitlaten.

15821853-D6B19771DABCA60DC3EA

Waarom Personal Paws?

Hondentraining

Bouwen aan een goede vertrouwensband

Ik vind het belangrijk dat je een goede vertrouwensband op gaat bouwen met je hond. De focus ligt dus voornamelijk op rust, ruimte en regelmaat en het bouwen van een goede basis waar je de rest van zijn/haar hondenleven plezier van gaat hebben.

Individuele wandelingen

Snuffelwandeling

Wanneer je een hond hebt die meer beweging nodig heeft, dan kan ik hem meenemen voor een lange wandeling (niet aan de lijn) in een gebied waar het heel rustig is en jouw hond in alle rust kan wandelen en snuffelen.

Flexibele planning 

Op een dag en tijd die bij je schema passen, ook 's avonds of in het weekend. We kunnen zelfs elke week op een andere dag en tijd plannen. Twee trainingen in één week is ook mogelijk.

Minder stress voor je hond

Je hond hoeft niet met de auto of het openbaar vervoer te reizen. Ik kom bij je thuis of we spreken af ​​op een door jou gewenste locatie.

Veel ervaring

Ik heb meer dan 97 verschillende rassen uitgelaten in de afgelopen 13 jaar. Ik kan dus met veel verschillende honden, van klein tot groot, overweg. Ik kan ook jouw loopse hond, ongecastreerde reu of een revaliderende hond uitlaten.

Flexibel

Je hond kan op vaste dagen uitgelaten worden of wisselende dagen. Vaste honden krijgen wel voorrang op honden die op wisselende dagen en tijden meegaan.