Hoe ik heb gekozen voor Personal Paws

Na 10 jaar werkzaam geweest te zijn als administratief medewerkster vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een piepkleine advertentie van een hondenuitlaatservice in Aalsmeer trok mijn aandacht. Na een leuk sollicitatiegesprek en een dagje meedraaien, werd ik aangenomen. De combinatie van autorijden, lange wandelingen en contact met klanten bleek mijn ideale baan te zijn. Tijdens deze baan wilde ik ook meer leren over honden en hun gedrag, ik heb toen een opleiding tot Kynologisch Instructeur gevolgd bij Kynocademy in Zwolle. Ik heb dit 8 jaar met veel plezier gedaan en heb met pijn in mijn hart afscheid genomen van mijn lieve wandelvriendjes.

Daarna heb ik een half jaar bij een groot dierenpension gewerkt in Amsterdam. De hoge werkdruk en de lange werkdagen bleken niets voor mij te zijn.

Via het UWV kwam ik er achter dat ik via hun een eigen bedrijf kon starten en toen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb een bedrijfsplan geschreven. Omdat er al veel hondenuitlaatservices zijn die groepswandelingen aanbieden besloot ik juist te kiezen voor een Hondenuitlaatservice die alleen individuele wandelingen aanbied. De naam van bedrijf had ik jaren geleden al bedacht en via mijn coach kwam ik op de leuke naam VIP wandelingen oftwel Very Important Pet!

Wie ben ik als persoon

Een Amsterdammer, wel geboren maar niet getogen alhoewel ik nu weer terug ben bij mijn roots 😉 Ik ben opgegroeid in Uithoorn, daar heb ik tot mijn 35e gewoond (met een kleine uitstap van 4 jaar naar Kudelstaart). Sinds mei 2015 woon ik samen met Wesley mijn man, onze 2 hondjes Daisy en Dodger en onze 2 katten Snoetje en Snipes.

Mijn motto is een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd en ik maak er ook wel eens van een dag zonder hond, is een dag niet geleefd! Een leven zonder honden kan ik mij niet meer voorstellen, ik word altijd blij van honden en vind het geweldig hoe honden leven in het nu.

Ik ga graag naar concerten, vaak met mijn broer Jeffrey maar mijn man Wesley gaat ook graag met mij mee. Muziek is (naast honden) iets waar ik niet zonder kan, in de auto heb ik dan ook altijd de radio aan. Tijdens de wandelingen luister ik nooit naar muziek, ik wil al mijn aandacht bij de hond houden en ook alles horen wat er in de omgeving gebeurd.

Ook lees ik graag boeken, vaak over persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk boeken over honden. Films kijk ik ook krijg en animatiefilms blijven toch wel favoriet ondanks dat ik al 40 jaar ben. Heerlijk om weer even terug te kunnen gaan naar je kindertijd en te ontsnappen naar een fantasiewereld.

Sinds juni 2018 hebben wij een vier persoons vakantiehuisje in Putten ‘de Oase’, wat wij ook verhuren. Regelmatig gaan wij een weekend die kant op. Even genieten van de rust en het prachtige ‘Speuldersbos’ wat op loopafstand van het chaletpark ‘Het Veluwshof’ is. https://www.micazu.nl/vakantiehuis/nederland/gelderland/putten/de-oase-te-putten-op-de-veluwe-4148/