phinehas-adams-qflxQZbuHuY-unsplash

Puppytraining

Je hebt voor het eerst een puppy in huis en heel veel vragen! Hoe fijn zou het dan zijn om met al je vragen terecht te kunnen bij een hondeninstructeur die er helemaal is voor jou en je jonge pup. Privétraining, gewoon bij jou aan huis. Er gebeurt al zoveel in het leven van je jonge pup.

shelley-kim-I0rAgPdF7zY-unsplash

Geadopteerde hondentraining

Honden uit het buitenland zijn vaak angstig en moeten heel erg wennen aan hun leven als huishond. Mijn ervaring is dat de meeste honden veel hebben meegemaakt en zich in een groepsles niet fijn voelen.

Tijdens de eerste weken bij jullie thuis is het heel erg belangrijk dat er vooral veel rust is voor de hond. Ik kan je handige tips en tricks geven om het leven van jou én je nieuwe hond een stuk fijner te maken en die helemaal past bij jouw leven!

Voordelen van privétraining

Al uw vragen beantwoord

Met een-op-een trainingssessies kunnen we werken aan de specifieke uitdagingen die je puppy je geeft. Je partner en kinderen kunnen meedoen aan de trainingssessie, dus het hele gezin kan hiervan profiteren!

Al uw vragen beantwoord

Je kunt bij mij al je puppyvragen stellen tijdens onze trainingen.

Minder stress voor de hond

Je puppy hoeft niet met de auto of het openbaar vervoer te reizen. Ik kom bij je thuis of we spreken af ​​op een door jou gewenste locatie.

Bouw aan een goede vertrouwensband door rust, ruimte & regelmaat

Ik vind het belangrijk dat je een goede vertrouwensband op gaat bouwen met je nieuwe puppy. De focus ligt dus voornamelijk op rust, ruimte en regelmaat en het bouwen van een goede basis waar je de rest van zijn/haar hondenleven plezier van gaat hebben.

100% flexibele timing & programmaplan

Op een dag en tijd die bij je schema passen, ook 's avonds of in het weekend. We kunnen zelfs elke week op een andere dag en tijd plannen.

Corona-proof

Je kunt in de veiligheid van je eigen huis blijven, zonder risico te lopen. 

puppy_les_1

Benieuwd waar mijn trainingen over gaan?

Download gratis mijn eerste puppyles e-book om een ​​voorproefje te krijgen van alle geweldige dingen die we samen zullen behandelen in mijn volledig gepersonaliseerde één-op-één puppy-trainingssessies.

Reviews

De puppytraining was leerzaam en we hebben veel inzicht gekregen. Wat jou uniek maakt is dat je aangepast en specifieke advies geeft. Je bent behulpzaam en denkt met ons mee. Nala was/is gek op je en dat is voor ons heel belangrijk. Ik zou je zeker aanbevelen omdat je geduldig bent en lief voor de hond. Je bent enorm behulpzaam voor ons geweest en super lief voor Nala.

Nala

Iris, Dara & Nala
Happy puppy customer

We waardeerden de focus op positieve bekrachtiging en Marsha's geduldige benadering, waardoor onze puppy erg op zijn gemak was. Het is fijn dat we de training in onze buurt konden doen, volgens onze gebruikelijke wandelroutes. Marsha stuurde ons ook een boekje met een samenvatting van de sessie en relevante tips achteraf, wat een leuke bijkomstigheid was. Ik zou deze training zeker aanbevelen!

c0aedec0-2282-4762-a863-d5630c9b1b2f

Matilda & Appa
Happy puppy customer

Puppycursus van Personal Paws voor onze Lizzey zit er weer op. Het waren zeer leerzame lessen! Juist omdat het niet alleen om ‘commando’s’ als zitten en af draait, maar juist dieper in gaat op het gedrag van je hond. 1 op 1 training, zodat je gericht kan werken aan de punten waar je hond begeleiding bij nodig heeft. We zijn fijn op weg geholpen en zullen verder met Lizzey blijven oefenen.

Lizzey

Jennifer & Lizzey
Happy puppy customer