Individuele hondentraining en VIP wandelingen in Amsterdam

Ik ben Marsha van Personal Paws, een professionele hondentrainer én hondenuitlaatster met ruim 13 jaar ervaring met bijna 100 verschillende hondenrassen!

Fotoshoot Personal Paws Amsterdam-7

Hondentraining

Met één-op-één trainingssessies kunnen we werken aan de specifieke uitdagingen die je hond je geeft. Je partner en kinderen kunnen meedoen aan de trainingssessie, dus het hele gezin kan hiervan profiteren!

Individuele wandelingen

Ik bijna 100 verschillende rassen uitgelaten in de afgelopen 13 jaar. Ik kan dus met veel verschillende honden, van klein tot groot overweg. Ik kan ook jouw loopse hond, ongecastreerde reu of een revaliderende hond uitlaten.

15821853-D6B19771DABCA60DC3EA

Waarom Personal Paws?

Hondentraining

Bouwen aan een goede vertrouwensband

Ik vind het belangrijk dat je een goede vertrouwensband op gaat bouwen met je hond. De focus ligt dus voornamelijk op rust, ruimte en regelmaat en het bouwen van een goede basis waar je de rest van zijn/haar hondenleven plezier van gaat hebben.

Individuele wandelingen

Snuffelwandeling

Wanneer je een hond hebt die meer beweging nodig heeft, dan kan ik hem meenemen voor een lange wandeling (niet aan de lijn) in een gebied waar het heel rustig is en jouw hond in alle rust kan wandelen en snuffelen.

Flexibele planning

Op een dag en tijd die bij je schema passen, ook 's avonds of in het weekend. We kunnen zelfs elke week op een andere dag en tijd plannen. Het is zelfs mogelijk om twee trainingen per week in te plannen.

Veel ervaring

Ik ben 5 dagen per week beschikbaar van 9:00 tot 18:00. Je hond kan op vaste dagen worden uitgelaten of ik kan doorgeven welke dagen/tijden nog beschikbaar zijn voor een wandeling.

Minder stress voor je hond

Je hond hoeft niet met de auto of het openbaar vervoer te reizen. Ik kom bij je thuis of we spreken af ​​op een door jou gewenste locatie.

Flexibel

Je hond kan op vaste dagen uitgelaten worden of wisselende dagen. Vaste honden krijgen wel voorrang op honden die op wisselande dagen meegaan.

Vragen over mijn diensten?

Neem dan snel contact met me op. Kijken we samen naar de mogelijkheden voor jou en je hond.