Bij Personal Paws zijn alle honden welkom.

Wanneer je een hond hebt die meer beweging nodig heeft, dan kan ik hem meenemen voor een lange wandeling (niet aan de lijn) in een gebied waar het heel rustig is en jouw hond in alle rust kan wandelen en snuffelen.

Oude of kleine honden die meer geduld nodig hebben? Ik zorg ervoor dat zij een aangepaste wandeling krijgen en zich weer als een puppy voelen. Ik ben ook een professioneel hondentrainer en kan dus ook assisteren bij honden met gedragsproblemen. Ik word de nieuwe beste vriendin van je hond.

Diensten & tarieven

Walk duration Regular walks Nature walks
20 mins €23.00 N/A
30 mins €34.00 N/A
40 mins €45.50 €75
60 mins €68.00 €92.50

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. De duur van de wandeling is de werkelijke wandeltijd exclusief eventuele reistijd naar een wandelplek.

De Personal Paws behandeling

Ik ken mijn klanten persoonlijk
Ik werk alleen en ik vind het erg belangrijk om een band op te bouwen met mijn harige klanten. Als eigenaar is het erg fijn om te weten dat ik de enige ben die met je hond gaat wandelen.

Honden met speciale behoeften
Ik heb meer dan 90 verschillende rassen uitgelaten in de afgelopen 12 jaar. Ik kan dus met veel verschillende honden, van klein tot groot overweg. Ik kan ook jouw loopse hond, ongecastreerde reu of een revaliderende hond uitlaten.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
Tot nu toe is er nog nooit iets gebeurd met mijn uitlaathonden tijdens een wandeling, mocht dit onverhoopt tóch gebeuren, dan ben ik hiervoor verzekerd. Ook wanneer ik per ongeluk iets kapot maak tijdens het ophalen en thuisbrengen van jouw hond in jouw woning.