Jouw hond is meer dan een huisdier, hij is onderdeel van het gezin. Soms heb je een heel druk leven en dan zou het geweldig zijn als je iemand hebt die jouw hond dezelfde aandacht en liefde geeft zoals je dat zelf zou doen. Er zijn een heleboel hondenuitlaters in Amsterdam, maar bij Personal Paws bieden wij nét dat beetje meer.

Ik ben Marsha van Personal Paws, een professionele hondenuitlaatster, ik behandel  jouw hond als een ware VIP (Very Important Pooch)!

Waarom Personal Paws

Ik ben een professionele hondenuitlater met meer dan 12 jaar ervaring, dit is mijn full-time baan. In 2011 heb ik mijn diploma gehaald voor Kynologisch Instructeur.

Een echte VIP behandeling
De ‘gewone’ hondenuitlaatservices bieden groepswandelingen in. Bij mij word jouw hond één-op-één uitgelaten, op zijn eigen tempo en bij zijn favoriete wandelplek.

Ontzorgen
Mis je je hond wanneer je op kantoor bent of op reis? Ik stuur je na de wandeling foto’s en/of filmpjes en andere belangrijke informatie over je hond.

Flexibel
Ik ben 5 dagen per week beschikbaar van 9:00 tot 18:00. Je hond kan op vaste dagen worden uitgelaten of ik kan doorgeven welke dagen/tijden nog beschikbaar zijn voor een wandeling.

Een echte Amsterdammer
Ik spreek vloeiend Nederlands én Engels. Als een echte Amsterdammer weet ik alle leuke wandelplekken in de buurt die je hond geweldig gaat vinden.

Professional, individual dog walker in Amsterdam | Individuele hondenuitlaatservice in Amsterdam

Wat Personal Paws voor jou kan betekenen?

Neem even contact met me op. Kijken we samen naar de mogelijkheden.